Takefumi Ichimura1),Mai Kusaka2), and Taku Nakamura2) 1)Food science & Technology Research Laboratories R&D Division, Meiji Co., Ltd. 2)Department Of Life Science, Meiji University
雑誌名
Journal of Dairy Research DOI:10.1017/S0022029923000523(2023)
発表者
指原紀宏
雑誌名
Progress in Medicine Vol. 43 (3), 3(2023)
発表者
土橋英恵
雑誌名
化学と生物 Vol.60 (7), 334-345(2022)
発表者
Tsuchihashi H, Ichikawa A, Takeda M, Koizumi A, Mizoguchi C, Ishida T, and Kimura K
雑誌名
Journal of Dairy Science Vol.105 (3), 2082-2093(2022)
発表者
石田達也
雑誌名
機能性食品と薬理栄養 Vol.15 (4), 204-211(2022)
発表者
森藤雅史
雑誌名
美容皮膚医学 BEAUTY #38, Vol.5 (1), 20-25(2022)
発表者
山本恵理、土方智典、高津愉香、金田尚子、後藤浩文、牧野聖也
雑誌名
Milk Science Vol.71 (1), 2-9(2022)
発表者
藤原慎
雑誌名
乳酸菌学会誌 Vol.32、No.2(2021)
発表者
Eri Yamamoto, Reiko Watanabe, Emi Tooyama, Katsunori Kimura
雑誌名
Journal of Dairy Science 104 (9), 9617-9626(2021)
発表者
山田成臣 株式会社 明治 研究本部 乳酸菌研究所
雑誌名
JATAFFジャーナル Vol.8, No.11, p.1-2 (2020)
発表者
Takayuki Toshimitsu1), Ayako Gotou1), Toshihiro Sashihara1), Satoshi Hachimura2), Nobuhiko Shioya3), Satoru Suzuki4), Yukio Asami1) 1)Division of Research and Development, Meiji Co., Ltd. 2)Graduate School of Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo 3)Statistical Analysis Department, KSO Corporation 4)Shinagawa Season Terrace Health Care Clinic
雑誌名
Nutrients 2020 Jan 31;12(2):374. doi: 10.3390/nu12020374.(2020)
発表者
Maria Fiorella Mazzeo1), Diomira Luongo1), Toshihiro Sashihara2), Mauro Rossi1), Rosa Anna Siciliano1) 1)Institute of Food Sciences, CNR-ISA 2)R&D Division, Meiji Co., Ltd.